Produse Canephron®

Canephron® N drajeuri nr 60

Canephron<sup>®</sup> N drajeuri nr 60

Canephron® N este un medicament unic din plante medicinale, fabricat în Germania. Canephron® N pentru tratamentul infecțiilor acute și cronice ale vezicii urinare și rinichilor, precum şi pentru tratarea și prevenirea formării pietrelor la rinichi, pentru adolescenți de la 12 ani și adulți.

Compoziție:

1 drajeu conține:

Părți aeriene de Țintaură (Centaurii herba) 18 mg
Rădăcină de Leuștean (Levistici radix) 18 mg
Frunze de Rozmarin (Rosmarini folium) 18 mg

Efecte terapeutice:

Preparat fitoterapic, componentele căruia determină o acţiune complexă, care se manifestă prin efecte: antiinflamator, antioxidant, spasmolitic, analgezic, antibacterian și diuretic asupra organelor sistemului urinar. În rezultat se înlătură senzația de arsură (usturimea) si durerea în timpul urinării, se reduce nevoia de urinare frecventă. Datorită reducerii edemului membranei mucoasei și relaxării mușchilor netezi ai tractului urinar, lumenul ureterelor crește, ceea ce ajută la eliminarea „nisipului” urinar și a calculilor mici din rinichi. Canephron® N inhibă și adeziunea (alipirea) bacteriilor de membrana mucoasei tractului urinar și, care împreună cu efectul uşor diuretic, ajută la eliminarea sporită a bacteriile, precum și a calculilor mici din tractul urinar.

Indicații terapeutice:

Tratamentul complex și de întreținere în cazul infecțiilor acute și cronice ale tractului urinar. Profilaxia formării calculilor renali, inclusiv după înlăturarea lor.

Mod de administrare și doze:

Adulți și adolescenți cu vârsta peste 12 ani: câte 2 drajeuri de 3 ori pe zi.          

Drajeurile se administrează cu un pahar cu apă, fără a fi mestecate.

Tratamentul este mai efectiv dacă e combinat cu consum mare de apă în timpul zilei.

Durata tratamentului este determinată de medic în mod individual. Dacă medicamentul este bine tolerat, acesta poate fi prescris pe o perioada mai îndelungată. De obicei, după reducerea severității bolii, tratamentul cu Canephron® N drajeuri trebuie continuat timp de 2–4 săptămâni.

Unde să cumpăr?