Produse Canephron®

Canephron® N lichid oral, 100 ml

Canephron<sup>®</sup> N picături orale, 100 ml

Canephron® N este un fitopreparat german, destinat pentru tratamentul bolilor inflamatorii ale tractului urinar la adulți și adolescenți de la 12 ani.

Compoziție:

100 ml (100 g) soluție conține extract hidro-alcoolic din următoarele plante medicinale:

Părți aeriene de Țintaură (Centaurii herba) 0,6 g
Rădăcină de Leuștean (Levistici radix) 0,6 g
Frunze de Rozmarin  (Rosmarini folium) 0,6 g

Efecte terapeutice:

Preparat fitoterapic, componentele căruia determină o acţiune complexă, care se manifestă prin efecte: antiinflamator, antioxidant, spasmolitic, analgezic, antibacterian și diuretic asupra organelor sistemului urinar. În rezultat se înlătură senzația de arsură (usturimea) si durerea în timpul urinării, se reduce nevoia de urinare frecventă. Datorită reducerii edemului membranei mucoasei și relaxării mușchilor netezi ai tractului urinar, lumenul ureterelor crește, ceea ce ajută la eliminarea „nisipului” urinar și a calculilor mici din rinichi. Canephron® N inhibă și adeziunea (alipirea) bacteriilor de membrana mucoasei tractului urinar și, care împreună cu efectul uşor diuretic, ajută la eliminarea sporită a bacteriile, precum și a calculilor mici din tractul urinar.

Indicații terapeutice:

Tratamentul complex și de întreținere în cazul infecțiilor acute și cronice ale tractului urinar. Profilaxia formării calculilor renali, inclusiv după înlăturarea lor.

Mod de administrare și doze:

Adulți și adolescenți cu vârsta peste 12 ani: câte 5 ml de 3 ori pe zi.        

Dacă este necesar, lichidul oral poate fi administrat împreună cu alte lichide (de exemplu, cu un pahar cu apă).

A se agita înainte de administrare! Tratamentul este mai efectiv dacă e combinat cu consum mare de apă în timpul zilei. Durata tratamentului este determinată de medic în mod individual. Dacă medicamentul este bine tolerat, poate fi administrat o perioadă îndelungată.

Unde să cumpăr?