Phytoneering

Compania "Bionorica SE"

Phytoneering - formula de succes a companiei "Bionorica SE"

Compania "Bionorica SE" produce medicamente pe bază de plante, iar tehnologia de producție a acestora se bazează pe principiul Phytoneering.

Profesorul Michael Popp, președintele consiliului de administrație al "Bionorica SE", a definit noțiunea de рhytoneering după cum urmează: " Combinăm cele mai bune lucruri pe care natura le oferă, cu cele mai bune rezultate pe care oamenii le pot atinge."

"Bionorica SE" își creează produsele sale patentate de zeci de ani și a stabilit reguli stricte pentru standardizarea cultivării și colectării plantelor medicinale, precum și pentru producerea de produse finite.

Fiecare medicament combină cunoștințele din sfera metodelor tradiționale de tratament, susținute și confirmate de rezultatele cercetărilor științifice.

Timp de aproximativ 80 de ani, "Bionorica SE" studiaza posibilitățile naturii, astfel creînd fitopreparate eficiente, cum ar fi Sinupret®, Canephron®, Bronchipret® și altele.

De la germeni la produsul finit

Respectarea standardelor internaționale din momentul cultivării plantelor până la recoltare și prelucrare, asigură calitatea înaltă în mod constant.

Specialiștii monitorizează întregul proces - de la selectarea semințelor, combaterea dăunătorilor, îngrășăminte și zone pentru cultivarea plantelor până la recoltare și prelucrarea ulterioară.

Producătorul respectă cu strictețe recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și respectă cerințele internaționale ale GACP (Good Agricultural and Collection Practices)

Semințe - începutul

Crearea medicamentului începe cu studiul plantelor medicinale și confirmarea faptului că va avea exact setul de proprietăți și componente care sunt necesare.

Se studiază valoarea medicinală a plantei și, dacă îndeplinește cerințele necesare, semințele sunt selectate pentru cultivare. De-a lungul deceniilor, "Bionorica SE" nu a recurs la semințe modificate genetic.

Habitat natural - cel mai bun sol pentru plante

Datorită tehnologiei moderne de cultivare a plantelor, sunt controlate și înregistrate toate etapele procesului care influențează cultivarea plantelor - de la însămânțare până la colectarea plantelor, precum și de sortare, prelucrare ulterioară. Proprietățile botanice identice a tuturor plantelor și materialului crescut este înregistrată și autentificată timp de mulți ani.

Producătorul folosește principiul unei abordări individuale pentru fiecare plantă, creând cele mai potrivite condiții pentru ele și asemănătoare cu habitatul lor natural. De exemplu, Echinacea (Echinacea) este cultivată în Mallorca, ceea ce contribuie la calitatea înaltă a recoltei.

Proces patentat de reciclare

O atenție deosebită este acordată și instalațiilor de recoltare și prelucrare. La fiecare etapă fiind folosite metode moderne și tehnologie patentată. De exemplu, metoda de uscare în vid și extracția în vid în condiții de temperatură scăzută permite conservarea conținutului de uleiuri esențiale și de flavonoide.

Baza succesului - cercetare

De la înființarea sa, "Bionorica SE" este o companie științifico- practică de cercetare și investește un procent mare din veniturile provenite din vânzarea produselor sale în cercetarea și dezvoltarea tehnologică pentru a crea cele mai bune medicamente pe bază de plante.

De-a lungul existenței sale, compania identifică și aplică proprietățile vindecătoare ale naturii. Este o abordare bazată pe dovezi privind producerea de remedii pe bază de plante și a făcut posibilă obținerea unui mare succes.

Studiile farmacologice, preclinice și clinice, precum și cele mai recente date privind biologia moleculară au permis studierea mecanismelor de acțiune și tolerabilitatea medicamentelor.

Rezultatele studiilor preclinice și clinice efectuate de cercetători în domeniul fitofarmacologiei sunt, de asemenea, folosite pentru a crea medicamente.

Astfel, "Bionorica SE" creează toate condițiile necesare pentru înregistrarea cu succes a medicamentelor la nivel mondial.

Avem grijă de natură

Având în vedere că principalul furnizor de materie primă pentru producția de medicamente, este natura - compania o abordează cu profund respect.

Consumul responsabil de resurse naturale este abordat la cel mai înalt nivel. Sunt organizate procese standard de producție, inclusiv procesul de economisire a energiei, utilizat în toate etapele producției de materii prime și finite.

Construind viitorul, trebuie să folosim toate oportunitățile disponibile. Datorită phytoneeringului, se descoperă și se studiază proprietăți noi ale plantelor medicinale și se implimentează noi oportunități de studiere și utilizare a acestora în medicina modernă.