Produse Canephron®

Canephron® forte, Nr. 30

canephron forte nr. 30

Canephron® forte este un fitopreparat unic, fabricat în Germania, care se recomandă pentru tratamentul infecțiilor acute și cronice ale căilor urinare (cistite, uretrite, pielonefrite), precum şi pentru eliminarea și prevenirea formării pietrelor la rinichi, pentru adulți și adolescenți de la 12 ani.

Compoziția 1 drajeu:

compoziite Canephron forte

Efecte terapeutice:

Preparat fitoterapic, componentele căruia determină o acţiune complexă, care se manifestă prin efecte antiinflamator, spasmolitic, analgesic, antioxidant și antiadeziv/antibacterian. În rezultat se înlătură senzația de arsură (usturimea) si durerea în timpul urinării, se reduce nevoia de urinare frecventă, scade necesitatea utilizării antibioticelor și se reduce riscul recidivelor. Datorită reducerii edemului membranei mucoasei și relaxării mușchilor netezi ai căilor urinare, lumenul ureterelor crește, ceea ce ajută la eliminarea „nisipului” urinar și a calculilor mici din rinichi. Iar datorită efectului metafilactic, reduce riscul formării noilor calculi urinari.

Indicații terapeutice:

Tratamentul complex și de întreținere în cazul infecțiilor acute și cronice ale tractului urinar. Profilaxia formării calculilor renali, inclusiv după înlăturarea lor.

Mod de administrare și doze:

Adulți și adolescenți cu vârsta peste 12 ani: 1 drajeu de 3 ori pe zi.       

Drajeurile trebuie înghițite întregi (fără a fi mestecate), cu o cantitate suficientă de lichid (de exemplu, un pahar cu apă). 

Tratamentul este mai efectiv dacă e combinat cu consum mare de apă în timpul zilei. Durata tratamentului este determinată de medic în mod individual. Dacă medicamentul este bine tolerat, poate fi administrat o perioadă îndelungată.