Despre Canephron®

Unicitatea produselor Canephron®

Unicitatea produselor Canephron®

Canephron® este un fitopreparat german destinat pentru tratamentul infecțiilor acute și cronice ale vezicii urinare și rinichilor, precum şi pentru tratarea și prevenirea formării calculilor renali.

În cazul infecțiilor tractului urinar, Canephron® nu doar înlătură simptomele, dar tratează boala în complex. Canephron® normalizează urinarea, ajută la ameliorarea durerii şi arsurii în timpul urinării, reduce numărul de acutizări repetate ale cistitei cronice, totodată este bine tolerat şi poate fi administrat o perioadă mai îndelungată și în combinație cu medicamente antibacteriene.

În cazul infecțiilor tractului urinar necomplicate, Canephron® şi-a dovedit eficacitatea în comparație cu antibioticoterapia, astfel administrarea Canephron® poate reduce utilizarea neraţională a antibioticelor în tratamentul cistitelor. Recomandarea Canephron® în infecțiile tractului urinar se bazează pe efectul său complex: antiinflamator, analgezic, spasmolitic, antibacterian/antiadeziv și diuretic. Acţiunea complexă permite eliminarea rapidă a simptomelor, precum și prevenirea răspândirii infecției în rinichi, menținerea eficacității tratamentului și reducerea riscului acutizării cistitei.

O altă particularitate a Canephron® este procesul de fabricație înalt standardizat și tehnologic avansat - numit Phytoneering, care garantează calitatea înaltă a tuturor medicamentelor Bionorica, inclusiv Canephron®.

Mai multe despre produs Canephron®...